+6 011 5504 8855 gorocketholidays@gmail.com

Hubungi Kami

Kami berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa 24 jam (hari bekerja). Jika anda inginkan respon segera di luar waktu bekerja, layari web ini. Info tentang perkhidmatan telah dinyatakan di web.

Maklumat dan Alamat

Go Rocket Travel and Tours Sdn Bhd

KPK LN 8610 / 1207997-M

Lot 1303 Kg Bharu Kutan, 16250 Wakaf Bharu, Kota Bharu, Kelantan

+601155048855

gorocketholidays@gmail.com

F.A.Q.

Macam mana harga sewaan di kira?

Harga sewaan mengikut musim sama ada cuti umum, hari biasa atau hari minggu. Harga juga berdasarkan waktu selepas tengah malam.

Adakah Pihak Syarikat Menyediakan Pemandu Pelancong?

Untuk Semua Kenderaan kami tidak disediakan pemandu pelancong, tetapi pihak kami boleh menyediakan Pemandu Pelancong diatas permintaan pelanggan tetapi akan dikenakan bayaran tambahan.

Bila tempahan diperlukan?

Tempahan diperlukan sekurang-kurangnya 14 hari bekerja. Surat kebenaran perlepasan pemandu pelanconong perlu dimohon 7 hari dari pihak berkuasa..

Adakah Boleh Kenderaan dibawa Ke Luar Negara?

Ya, Boleh untuk Negara jiran Malaysia seperti Thailand dan Singapura sahaja dan semua kenderaan yang disewakan bersama Pemandu. 

Mengapakah perlu bayar untuk permit pengecualian pemandu pelancong?

Seperti yang dikehendaki oleh Kementerian Pelancongan Malaysia, semua lawatan oleh pelancong dikehendaki untuk menyewa pemandu pelancong berlesen. Walau bagaimanapun, permit pengecualian panduan pelancongan boleh dimohon, tertakluk kepada kelulusan dari Kementerian Pelancongan Malaysia.

Jika jadual saya lewat, apa yang patut saya lakukan ?

Kamu patut menelefon telefon bimbit 24 jam secepat mungkin untuk memaklumkan jadual baru tibaan anda. Caj tambahan mungkin diperlukan untuk waktu penungguan.

Berapa bayaran deposit ?

Bayaran 50% dari kadar sewaan diperlukan untuk mengesahkan tempahan. Bayaran penuh diperlukan sebelum jadual sewaan.

Adakah bayaran termasuk SST?

Ya, bayaran termasuk SST jika ada.

Bagaimana untuk buat pembatalan?

Sila emel gorocketholidays@gmail.com dan memaklumkan staff kami di 01155048855 untuk membuat pembatalan.

Adakah bayaran dipulang balik jikalau batal tempahan?

Caj servis 10% jika pembatalan dibuat 14 hari sebelum jadual tempahan. Tiada bayaran balik jika tempahan dibatalkan dalam masa 14 hari atau selepas jadual tempahan.

Kelebihan Kami

Lokasi Pickup Pilihan Anda

Setiap kenderaan yang ditempah boleh dipickup dari mana-mana lokasi piloihan pelanggan untuk memudahkan urusan.

Pemandu Terlatih

Pemandu yang kami sediakan adalah pemandu yang berlesen dan terlatih serta berpengalaman luas dalam selok belok jalan dan pemanduan.
K

Kadar Sewaan Berpatutan

Semua kenderaan dan perkhidmatan yang kami tawarkan adalah yang terbaik dan berbaloi dengan harga yang berpatutan sesuai dengan keperluan pelanggan kami.
i

Syarikat Bumiputera Berdaftar

Kami merupakan sebuah syarikat Sdn bhd Milik penuh Bumiputera yang berdaftar dengan Kementerian Pelancongan )motac) serta ahli sah MATTA.