+6 011 5504 8855 gorocketholidays@gmail.com

Perkhidmatan Sewa Bas / Van Terbaik di Kota Bharu Kelantan

Perkhidmatan sewa bas/van kami meliputi seluruh Negeri Kelantan dan Semenanjung Malaysia, kami mempunyai pelbagai jenis bas dan van untuk keperluan pelanggan. Hubungi kami untuk mendapat harga yang berpatutan.

Bas Catar / Sewa

Van Sewa

Majlis dan Acara

Syarikat Van dan Bas Kelantan

Perkhidmatan kami meliputi semua keperluan bas sewa anda, dimana jua di Kelantan atau Semenanjung Malaysia kami boleh membantu.

Tak kira rombongan besar atau kecil yang memerlukan pengangkutan, kami bersedia membantu dengan keupayaan bas yang sesuai dengan pemandu dan lesen yang sesuai untuk segala situasi.

Kami juga boleh membantu merancangkan perjalanan anda dimana jua anda berada and ke mana jua destinasimu. Hubungilah pejabat kami untuk terangan lanjutan.

Bas Catar / Sewa

Bas Catar atau sewa yang kami tawarkan adalah dari model Standard 44 Penumpang, dan Mini Bas 20 Penumpang 

Airport Transfers 

Sewaan Untuk Syarikat 

Pelajar Universiti/Kolej

Rombongan Sekolah

Umrah dan Haji

Syarikat Pelancongan

Van Sewa

Van kami terdiri dari Toyota Hiace, Nissan Urvan, hyundai Starex dan juga Cherry. Sewaan van kami boleh disewa pandu sendiri atau sewa bersama pemandu. 

Airport Transfers 

Sewaan Untuk Syarikat 

Rombongan Kenduri / Majlis Kahwin

Rombongan Sekolah

Syarikat Pelancongan

 

Pengurusan Majlis dan Acara

Perkhidmatan kami juga meliputi pengurusan majlis dan acara. Kami berpangalaman menguruskan majlis-majlis besar di Kota Bharu, Kelantan.

Sewaan Dewan

Penginapan

DJ dan Sewaan Audio

Conference

Family Day

Event Launching

Tempah Sekarang

Sekiranya berminat dengan perkhidmatan yang kami tawarkan, boleh hubungi kami melalui email di gorocketholidays@gmail.com atau Talifon/Sms/Whatsapp 01155048855 (En Adnan).

+6 011 5504 8855

FAQ – Soalan Lazim

Macam mana harga sewaan di kira?

Harga sewaan mengikut musim sama ada cuti umum, hari biasa atau hari minggu. Harga juga berdasarkan waktu selepas tengah malam.

Adakah Pihak Syarikat Menyediakan Pemandu Pelancong?

Untuk Semua Kenderaan kami tidak disediakan pemandu pelancong, tetapi pihak kami boleh menyediakan Pemandu Pelancong diatas permintaan pelanggan tetapi akan dikenakan bayaran tambahan.

Bila tempahan diperlukan?

Tempahan diperlukan sekurang-kurangnya 14 hari bekerja. Surat kebenaran perlepasan pemandu pelanconong perlu dimohon 7 hari dari pihak berkuasa..

Adakah Boleh Kenderaan dibawa Ke Luar Negara?

Ya, Boleh untuk Negara jiran Malaysia seperti Thailand dan Singapura sahaja dan semua kenderaan yang disewakan bersama Pemandu. 

Mengapakah perlu bayar untuk permit pengecualian pemandu pelancong?

Seperti yang dikehendaki oleh Kementerian Pelancongan Malaysia, semua lawatan oleh pelancong dikehendaki untuk menyewa pemandu pelancong berlesen. Walau bagaimanapun, permit pengecualian panduan pelancongan boleh dimohon, tertakluk kepada kelulusan dari Kementerian Pelancongan Malaysia.

Jika jadual saya lewat, apa yang patut saya lakukan ?

Kamu patut menelefon telefon bimbit 24 jam secepat mungkin untuk memaklumkan jadual baru tibaan anda. Caj tambahan mungkin diperlukan untuk waktu penungguan.

Berapa bayaran deposit ?

Bayaran 50% dari kadar sewaan diperlukan untuk mengesahkan tempahan. Bayaran penuh diperlukan sebelum jadual sewaan.

Adakah bayaran termasuk SST?

Ya, bayaran termasuk SST jika ada.

Bagaimana untuk buat pembatalan?

Sila emel gorocketholidays@gmail.com dan memaklumkan staff kami di 01155048855 untuk membuat pembatalan.

Adakah bayaran dipulang balik jikalau batal tempahan?

Caj servis 10% jika pembatalan dibuat 14 hari sebelum jadual tempahan. Tiada bayaran balik jika tempahan dibatalkan dalam masa 14 hari atau selepas jadual tempahan.

Dapatkan Sebutharga PERCUMA atau Sebarang Pertanyaan